Stel een vraag

Werk & geldzaken

Werk en inkomen
Heeft u het moeilijk op uw werk? Ervaart u stress door de hoeveelheid werk of de sfeer bij uw werkgever? Of ben u juist werkeloos en lukt het maar niet om opnieuw aan de slag te gaan?

Bij Welstad kunnen we u op weg helpen; onze medewerkers kijken samen met u naar uw talenten en waar mogelijkheden liggen. Ook kunnen we gemakkelijk en snel doorverwijzen naar andere instanties.

Vrijwilligerswerk
Vele activiteiten en werkzaamheden zijn niet mogelijk zonder de tomeloze inzet van vrijwilligers. Denk aan de penningmeester van de plaatselijke gymclub of de organisatoren van een jaarlijks dorpsfeest. Wilt u ook de handen uit de mouwen steken? Neem eens contact op met het Vrijwilligerswerk Informatie Punt VIP!.

Uw administratie op orde
Komt u om in de formulieren, rekeningen en contracten en ziet u door de bomen het bos niet meer? Loop dan eens binnen bij één van onze Steunstees!

Groeit het u allemaal echt boven het hoofd en heeft u schulden? Dan kunt u terecht bij onze buurtmaatschappelijk werkers voor onder meer Schuldhulpverlening. Ook kijken zij samen met u hoe u er voor komt zorgen dat u uw financiën op orde krijgt en houdt.